Dienstverlening

Dienstverlening

Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een scherpe prijs.

Als u weer grip wilt krijgen op uw energiehuishouding bent u bij Enovium aan het juiste adres. Wij bieden een volledig dienstenpakket, waardoor u alle energiegerelateerde zaken bij één partner kunt neerleggen. Het voordeel hiervan is dat u hiermee het aantal leveranciers beperkt. U zult zien dat dit efficiënter werkt. Waarom? Er worden zo namelijk procesmatig diverse koppelingen gecreëerd. Door onze persoonlijke benadering hebben wij prettige relaties met onze klanten. Omdat wij ervaren energiespecialisten combineren met slimme software oplossingen kunnen wij u kwalitatief hoogwaardige diensten aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Deze sterke combinatie heeft ervoor gezorgd dat er in de eerste twee jaar al meerdere grote ‘multinationals’ voor Enovium hebben gekozen. Waar wacht u nog op? Samen met u maken wij uw bedrijf een stukje duurzamer en creëren we een gezonde leefomgeving.

Neem contact met ons op

Deze organisaties hebben al voor Enovium gekozen :

Beheer

De energiemarkt wordt met het jaar complexer en kost u steeds meer tijd. Wij nemen deze werkzaamheden met plezier van u over zodat u zich kunt focussen op de voor u belangrijke zaken. Onze ervaren energiespecialisten zijn uitgerust met de nieuwste en slimste softwaretools. Hierdoor kunnen wij uw energie op efficiënte wijze beheren en heeft u op ieder gewenst moment inzicht in de situatie.

Meer info

Kosten

Of het nou om inkoop van energie, meetdiensten of energiebesparende maatregelen gaat. Wij kennen de markt als geen ander en ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze. Door uw contracten goed in te richten en alle benodigde data te verzamelen en te borgen kunnen er significante kostenbesparingen gerealiseerd worden.

Meer info

Compliancy

De wetgeving rondom energie & duurzaamheid wordt met het jaar uitgebreider.  U heeft inmiddels vast al wel gehoord van de ‘informatieplicht energiebesparing’ samen met de daarbij behorende ‘erkende maatregelen’. Of misschien is uw organisatie zelfs wel ‘EED plichtig’ of  heeft u een kantoorpand waarvoor u voor 2023 minimaal een energielabel C moet zien te realiseren. Feit is dat u vroeger nog een keuze had en tegenwoordig steeds meer moet. Wij vinden het natuurlijk een goede ontwikkeling dat dit onderwerp tegenwoordig steeds hoger op de agenda komt, maar begrijpen dat het voor u een complexe en onoverzichtelijke situatie is. Wij zoeken graag voor u uit welke wetgeving voor uw organisatie relevant is en of u op basis van de voorwaarden bijvoorbeeld recht heeft op vrijstelling.  

Meer info

Advies

Onze ervaren energiespecialisten hebben een brede kennis waardoor u met iedere energie gerelateerde vraag bij ons terecht kan. Energie advies is vaak onderdeel van het pakket samen met bijvoorbeeld energiemonitoring en de maandelijkse energierapportage. U kunt echter ook bij ons terecht voor korte termijn projectmatig werk of zelfs voor lange termijn interim opdrachten.

Meer info